Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за зимни гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, малко съм на почивка в Боровец и днес сутринта на чист лед и после на сняг Goodyear Ultragrip 9 направо ме изненадаха! Нито веднъж не пребоксува. Страшни гуми са! И са изключително тихи. На мокро и на сухо пак са бетон! Препоръчвам с две ръце (даже и с третата )
    Mercedes S320 W220
    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

ласа
      0899180209

Comment

Колеги , знам че темата е за зимни гуми но реших да пиша в нея, за да не отварям други . Въпросът ми е следния ,ще купувам две гуми за отзад на колата , но ще са втора ръка на макс 2012 дот , но целта е да взема гуми които да държат в завоите ! Гледам в нета характеристики но едно е на хартия друго на практика . Затова ще се радвам да получа съвет от вас От кои гуми сте доволни и от кои не . Размерът е 225/45/17
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
          Колеги , знам че темата е за зимни гуми но реших да пиша в нея, за да не отварям други . Въпросът ми е следния ,ще купувам две гуми за отзад на колата , но ще са втора ръка на макс 2012 дот , но целта е да взема гуми които да държат в завоите ! Гледам в нета характеристики но едно е на хартия друго на практика . Затова ще се радвам да получа съвет от вас От кои гуми сте доволни и от кои не . Размерът е 225/45/17
          Гледай също и с какъв скоростен индекс са ! Колкото по висок толкова по добре !
          Слушал съм хубави работи за Континентал.
          Аз съм с Фулда 215/55/16 ,за сега съм доволен.
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
            Гледай също и с какъв скоростен индекс са ! Колкото по висок толкова по добре !
            Слушал съм хубави работи за Континентал.
            Аз съм с Фулда 215/55/16 ,за сега съм доволен.

Скоростният индекс ясно , отпред съм с игъл F1 Y скоростен индекс но от зад се чудя много , дали пак гоод иар или континентал или дънлоп .. защото аз много летя по завоите и ми трябват гуми ..

Comment

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
              Скоростният индекс ясно , отпред съм с игъл F1 Y скоростен индекс но от зад се чудя много , дали пак гоод иар или континентал или дънлоп .. защото аз много летя по завоите и ми трябват гуми ..
              Ами всички марки които си изброил са хубави, взимаш едни с минимум индекс V и готово. От този индекс на горе всички са за скоростно каране.
              Не се впрягай толкова, няма да си на писта и да гониш стотни !

п.п.
              Твоите ф1, също са за писта ! С две думи не са за нашите пътища !
              Last edited by tonov; d.m.y г., 20:16.
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                Ами всички марки които си изброил са хубави, взимаш едни с минимум индекс V и готово. От този индекс на горе всички са за скоростно каране.
                Не се впрягай толкова, няма да си на писта и да гониш стотни !

п.п.
                Твоите ф1, също са за писта ! С две думи не са за нашите пътища !
                Това хубаво или лошо е ?

Comment

Абе утре е 1 март вие ми говорите за зимни гуми. Vergogna
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                    Абе утре е 1 март вие ми говорите за зимни гуми. Vergogna

Личи си че не си прочел 1-вото ми съобщение

Comment

Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
                      Колеги, моля препоръчайте ми зимни гуми за Алфата.В момента е с 16ц джанти с прилични летни.Казаха ми че било хубаво зимата да съм с 15ки но, не знам как вървят и дали ще имам кинти и за 4нови зимни защото очаквам да са около 150-200лв бройката и за нови джанти.Мерси предварително

Зимата мина колега,няма смисъл да се набутваш.Иначе това за 15-ки през зимата няма такава уникална глупост.Недей се набутвай излишно за допълнителен комплект джанти.Карай си с тия,и аз съм с такива никакви ядове
                      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Тая зима я изкарах с летни гуми, то нямаше смисъл да слагам зимните.Аз пък си монтирах зимните на железни джанти щото ми писна да мъкна гуми за монтаж и демонтаж.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                          Зимата мина колега,няма смисъл да се набутваш.Иначе това за 15-ки през зимата няма такава уникална глупост.Недей се набутвай излишно за допълнителен комплект джанти.Карай си с тия,и аз съм с такива никакви ядове
                          Колега, тя зимата мина но аз темата съм я писал в началото на октомври А относно гумите взех Ласса Сноууай 3 и комплект 15 железарки + едни прилични тазове горе-долу да замаскирам грозотията Мн съм доволен от изборът си по новогодишните празници видяха доста сняг и лед и нито веднъж не ме подведоха + 2 качвания до Белмекен единия път даже и с верижки :д ам крастата си е краста.Дано съм полезен с инфото за марката и модела гуми
                          Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
                          New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

Аз пък карам със зимните целегодишно,и въобще не се и разпраявам.Магън и това е

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                              Аз пък карам със зимните целегодишно,и въобще не се и разпраявам.Магън и това е
                              Щом не ти пука за разхода на гориво и за други неща, карай си.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Разхода си е същия,а и никакви ядове на каквата и да е настилка.Сега си намерих едни Dunlop 16-ки летни на мега промоция.Мисля да ги сложа отпред,а зимните отзад.И като дойде време за зимни,зимните отпред,а летните отзад.И си в джаза

Comment

Working...
                                X